Vacature-overzicht:

OrganisatieBeschrijving
Coördinator personenschade

Soliciteren kan tot 31/12/2019
Beschrijving

Coördinator personenschade

Locatie: Nijmegen
Uren: 32-40
Niveau: HBO/WO (Rechten/Bedrijfskunde)
Contract: Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband.

Altijd al leiding willen geven aan een dynamisch team op een afdeling waar altijd wat te doen is? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een ervaren coördinator die zich in wil zetten voor onze uitdagende afdelingsdoelen, zoals het optimaliseren van onze dienstverlening door te focussen op digitalisering en automatisering van producten en processen.

Dit ga je als Coördinator personenschade bij ons doen:
Drie stappen vooruit denken en doorlopend dingen ‘beter’ proberen te maken, dat is jouw kracht. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s van de afdeling. Dit doe je door aansturing van het team, het coachen van medewerkers, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het signaleren van verbeterpotentieel.

Je geeft sturing aan de operationele processen, brengt rust in de hectiek en bewerkstelligt dat alle dossiers op adequate wijze worden verdeeld en opgepakt. Verder geef je voldoende aandacht aan letselschadestatistieken en tevredenheidsonderzoeken. Uiteraard schakel je niet alleen met collega’s van de afdeling Personenschade maar met collega’s van diverse afdelingen binnen Bovemij.

Jouw team
Het team Personenschade bestaat ongeveer uit 20fte en is onderverdeeld in drie subteams: licht letsel, (middel)zwaar letsel en administratie.
Het team regelt alle typen letselschades, waarbij het slachtoffer de lead neemt in zijn herstel en de personenschadebehandelaar, in samenspraak, de regie in het letselschadedossier.

Kenmerkend voor het team is de accurate schade- afwikkeling en de aandacht voor slachtoffertevredenheid. Verder is het een team dat veel voor elkaar over heeft en waarbinnen een goede sfeer hangt.

Zo maak jij bij ons het verschil:
• Met een afgeronde HBO/WO studie (Rechten of Bedrijfskunde);
• Je hebt ervaring met leidinggeven aan teams van (juridische) professionals;
• Kennis en ervaring met LEAN en je weet hoe je verbeteringen implementeert en processen borgt;
• Ervaring met verzekeren;

Veder ben je..
• Gewend om managementinformatie te monitoren;
• Doelgericht en proactief;
• Een teamplayer die van aanpakken houdt;
• Een enthousiast, energiek en daadkrachtig persoon;
• Sociaal en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).

Wij bieden jou:
• Een prima salaris, vakantiegeld, een winstuitkering en een 13e maand;
• Een jaarcontract en intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
• Korting op onze verzekeringen, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• Een plek waar je kansen krijgt en gezien wordt;
• Bovemij Fit; een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarmee jij het beste uit jezelf haalt;
• Interne- en externe opleidingsmogelijkheden om nog beter te worden in wat je doet;
• Een fijne werksfeer!

Wij zijn Bovemij: dé financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. Inmiddels werken er ruim 750 mensen bij Bovemij of een van onze labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4). We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, onze kennis van zaken en heldere oplossingen. Samen vooruit!

Meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter Bibi Verberk. Bibi is te bereiken op 024 3666 763. Zij helpt je graag verder.

Bekijken / Solliciteren
Schadebehandelaar Middelzwaar Letselschade

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.

 

Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN

Je bent werkzaam in het team Middelzwaar Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Van contact met slachtoffers tot het volledig afhandelen van personenschades. Wat wordt precies de dekking en de aansprakelijkheid? Om dit tot op de bodem uit te zoeken, heb je nauw contact met onder andere advocaten en juristen binnen NN. Je overlegt en wint advies van hen in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

 

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

 

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling MIddelzwaar Letsel bestaat uit ongeveer 45 collega’s, verdeelt over twee teams,die hetzelfde werk doen als jij. De teams bestaat uit een diverse mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren. Check je nieuwe collega’s alvast, om te horen hoe zij hun werk ervaren:

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

 

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

 

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

 

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Stuur een mailtje naar Hidde Vermaas (teammanager personenschade), hidde.vermaas@nn.nl Vragen over de  sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bekijken / Solliciteren
Personenschade Expert

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Personenschade Expert bij NN

Je bent werkzaam in het team Personenschade Experts NN , hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van toedrachtsonderzoeken en het treffen van schaderegelingen.  Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Je bent een uitstekende onderhandelaar, sociaal en communicatief vaardig en inventief. .  Je overlegt en wint advies in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, slachtoffers , tegenpartijen advocaten.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

Het team Personenschade Experts bestaat uit ongeveer 15 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Je hebt veel ervaren collega’s van wie je veel kan leren en met wie je nauw samenwerkt. Het team heeft een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Zwaar, Middel en Licht Letsel. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen een moderne flexibele pensioenregeling en uitgebreide ontwikkel – doorgroeimogelijkheden.

Critical skills van een Expert Personenschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Rob de Groot  (teammanager personenschade) via 06-20448241. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bekijken / Solliciteren
Jurist Personenschade

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Juridische theorie en dagelijkse praktijk komen samen in deze uitdagende baan. Het gaat steevast over impactvolle zaken. Impact op het leven van mensen. Jij komt steeds tot de best haalbare oplossing. Voor de klant én voor NN.

Jouw impact als Jurist Personenschade bij NN

De teams van NN Personenschade behandelen pittige dossiers. Die belanden ook geregeld op jouw bureau. Bijvoorbeeld als er een klacht is ingediend, een juridische procedure moet worden begeleid of omdat er simpelweg behoefte is aan goed juridisch advies. Je combineert jouw gedegen kennis met een flinke dosis klantvriendelijkheid. Je streeft naar het vermijden van verdere procedures en slepende kwesties. Je zet bovendien je kennis en ervaring in om onze business beleidsmatig te ondersteunen: je schrijft helder, toepasbaar beleid en vertegenwoordigt NN in verschillende externe werkgroepen. Zo minimaliseer je de juridische en financiële risico’s voor NN, zonder onze klant tekort te doen.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten:

 • Helder geformuleerd inhoudelijk beleid op het gebied van letselschade.
 • Deskundig juridisch en dossieradvies, waarbij je ook procedures begeleidt, bespreekregelingen ontwerpt en zaken scherp uit onderhandelt.
 • Kennisdeling door het informeren van management en staf en het coachen en opleiden van collega’s.

We care

Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving. Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center, met o.a. trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om up-to-date te blijven, je verder te specialiseren, of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

In totaal zijn bij NN maar liefst 150 medewerkers betrokken bij de afhandeling van Letselschade. Je hebt zowel ervaren collega’s van wie jij veel kan leren, als wat jongere collega’s die graag iets opsteken van jouw kennis en ervaring. Je werkt nauw met hen samen en hebt bovendien regelmatig overleg met de afdeling Legal en NN Advocaten. In de teams heb je als jurist ook een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Zwaar, Middel en Licht Letsel. Je krijgt te maken met verschillende ingrijpende dossiers, maar door dit te kunnen delen met je collega’s neem je de zwaarte van het werk niet mee naar huis. Bovendien geeft af en toe een borrel na het werk ons de kans om zaken even te relativeren.

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden. We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen. Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels: NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Jurist Personenschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Jurist Personenschade

Ieder dossier is anders; dat vraagt voldoende flexibiliteit en een uitstekend vermogen om je in onze klant te verplaatsen. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve en social skills, die je inzet om ingewikkelde zaken duidelijk over te brengen. Als het nodig is ben je diplomatiek en de-escalerend, zonder dat dit ten koste gaat van je daadkracht. Bovendien sta je sterk in je schoenen en weet je anderen te overtuigen.

Commit to NN

Vind jij het belangrijk dat onze klant krijgt waar hij recht op heeft? En houd je van de uitdaging om complexe materie helder uiteen te zetten? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton.

Inhoudelijke vragen? Bel dan met Eline Lejeune (Senior manager Personenschade) via 06 51839452. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bekijken / Solliciteren
Schadebehandelaar Licht Letsel

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Schadebehandelaar Licht Letsel bij NN

Je bent werkzaam in het team Licht Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Van contact met slachtoffers tot het volledig afhandelen van personenschades. Wat wordt precies de dekking en de aansprakelijkheid? Om dit tot op de bodem uit te zoeken, heb je nauw contact met onder andere advocaten en juristen binnen NN. Je overlegt en wint advies van hen in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling Licht Letsel bestaat uit ongeveer 20 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Het team bestaat uit een diverse mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren. Check je nieuwe collega’s alvast, om te horen hoe zij hun werk ervaren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Stuur een mailtje naar Mats Duijndam (teammanager personenschade), mats.duijndam@nn.nl . Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bekijken / Solliciteren
Schadebehandelaar Zwaar Letsel

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN

Je bent werkzaam in het team Zwaar Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Van contact met slachtoffers tot het volledig afhandelen van personenschades. Wat wordt precies de dekking en de aansprakelijkheid? Om dit tot op de bodem uit te zoeken, heb je nauw contact met onder andere advocaten en juristen binnen NN. Je overlegt en wint advies van hen in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling Zwaar Letsel bestaat uit ongeveer 20 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Je hebt veel ervaren collega’s van wie je veel kan leren en met wie je nauw samenwerkt. Het team heeft een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Middel en Licht Letsel. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Maaike van Harten (teammanager personenschade) via 06-22908463. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bekijken / Solliciteren
Schadebehandelaar Buitenland Vervoer

Soliciteren kan tot 27/12/2019
Beschrijving

Van het aanrijden van een paaltje tot een complexe aanrijding: als Schadebehandelaar Buitenland bij NN help jij duizenden klanten per jaar door hun schade te regelen.

Jouw impact als Schadebehandelaar Buitenland bij NN

Wie is verantwoordelijk? Dat is de hoofdvraag wanneer er bij jou een zaak wordt aangemeld. Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen, foto’s en wet- en regelgeving verzamel jij de juiste feiten. In elk land gelden andere regels, wetten en waarden en normen. Daarom is elke zaak weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast bewaak je continu de schadelast en tracht je een gezonde balans in de kosten te bereiken. Op deze afdeling wordt er veel samengewerkt tussen seniors en juniors. Dat is niet alleen gezellig, het is ook noodzakelijk. Een foutje is namelijk snel gemaakt en van tevoren kan je niet voorspellen hoe groot een zaak gaat worden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Realistische resultaten

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • De fraudecijfers te beperken en langlopende zaken te winnen voor de klant.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We also care about you

Zoals jij als Schadebehandelaar Buitenland indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. In een open cultuur, waar je echt jezelf kunt zijn, waar een fijne werksfeer heerst en waar je ideeën daadwerkelijk bijdragen aan verbeteringen van ons werkproces. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling bestaat uit enthousiaste behandelaars: een mix van ervaren collega’s en collega’s die nog aan het begin van hun carrière staan. Hierdoor is learning on the job easy. Samen met je team bepaal je zelf de contactmomenten: elke dag een dagstart of is een weekstart voldoende? We zorgen voor langdurige inzetbaarheid. Interne doorstroom en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij met opleidingsbudgetten en coaching. En we stimuleren je om door te groeien wanneer je er klaar voor bent. Buiten werktijd organiseren we borrels, skitrips en meet-ups. Lees deze blog en ontmoet jouw nieuwe collega.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Als gepassioneerde schadebehandelaar werk je elke dag om onze dienstverlening beter te maken. Of het nu gaat om een schadeclaim van 500 euro of vele miljoenen, wij staan achter de klant en helpen waar we kunnen. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Als Schadebehandelaar Buitenland werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Buitenland

Als gedreven (junior) Schadebehandelaar heb je al een goed overzicht van jouw verantwoordelijkheden en de risico’s van elke zaak. Gestuurd door ambitie voor het vak wil je dieper in de materie duiken. Dit doe je met flair, durf en enthousiasme. Je denkt in oplossingen en trekt zaken naar je toe, die je tot een goed einde brengt.

Commit to NN

Kan jij onze klanten ontzorgen door hun schade op de beste manier af te handelen?  Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Vragen? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15401981.

Bekijken / Solliciteren
Letselschaderegelaar

Soliciteren kan tot 04/11/2019
Beschrijving

Voor regio Noord-Holland zoeken wij een Letselschaderegelaar die ons team komt versterken!

 Wie zijn wij ?

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar wij voor staan. Univé is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt altijd onze merkwaarden samen, dichtbij en doen! We zoeken daarbij altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Wij zijn afdeling Personenschade (onderdeel Univé Schade) en handelen snel en goed letselschaden en AOV-claims af van zowel verzekerden als niet verzekerden (WA-schade). Met ca 70 medewerkers regelen we voor onze klanten en slachtoffers op zorgvuldige en klantgerichte wijze de afhandeling van personenschades. Wij realiseren ons hoeveel impact letsel en arbeidsongeschiktheid kan hebben op het leven van betrokkenen.

Onze ambitie is om eind 2019 te behoren tot de top 3 van WA/SVI verzekeraars van Nederland. Daarbij gaat het om klant-, medewerker- en financiële belangen. Binnen de afdeling is er een team Personenschade dat zich bezig houdt met afhandeling van personenschades (inclusief AOV) en is er een team Expertise & Advies. Verder is er nog een groep bedrijfsjuristen.

Voor regio Noord-Holland zoeken wij een nieuwe collega.

 

De uitdaging

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit de vacature voor jou! Als letselschaderegelaar handel je zelfstandig regelingsopdrachten af. Van eenvoudige tot zeer complexe letselschades met een zeer wisselend financieel belang. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatief goede wijze, vanuit het perspectief van slachtoffers, derden en Univé. Waarbij zowel recht wordt gedaan aan het belang van (het) slachtoffer als het financiële belang en imago van Univé.

De volgende taken behoren o.a. tot jouw functie:

 • Je beoordeelt de  schades;
 • Je hebt contact met de betrokken partijen, met slachtoffers en belangenbehartigers en probeert door onderhandeling tot overeenstemming te komen een en ander in afstemming met de opdrachtgever;
 • Doet onderzoek en inventariseert de gestelde schade en berekent deze;
 • Je bewaakt de grenzen van het beoogde regelingsresultaat;
 • Jouw werkgebied is de provincie Noord-Holland. Daarnaast ben je tenminste 2 keer per maand in Assen bij de afdeling schade.

 

Wie ben jij ?

We vinden het belangrijk dat je:

 • HBO werk-/denkniveau hebt;
 • Ingeschreven staat in het register Nivre (moet P.E. actueel zijn);
 • Specifieke opleidingen hebt afgerond gericht op de letselschadebehandeling: PIV-OSR (licht, middel en/of zwaar);
 • Een opleiding op het gebied van mondelinge onderhandelingsvaardigheden hebt gevolgd;
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt met de regeling van complexe letselschades;
 • Globale kennis van sociale en fiscale wet en regelgeving hebt. Gemiddelde kennis van het aansprakelijkheidsrecht,  medische aspecten en gebied en kennis van rekenkundige technieken en uitgebreide en diepgaande kennis op het gebied van het schadevergoedingsrecht, alsmede de voor de branche geldende regelingen en codes.

Wat bieden wij ?

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. Je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring. Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie voor 32 – 38 uur per week.

 • het salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring;
 • variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
 • arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • leaseauto;
 • mogelijkheid voor het volgen van opleidingen;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.

Overige informatie

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Michiel Koelman, corporate recruiter, via recruitment@unive.nl, wij zorgen dan dat jouw vragen worden beantwoord.

Bijzonderheden
Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Mogelijk volgt er daarna nog een assessment.

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten van uitzendbureaus en/of werving & selectiebureaus.

 

 

Bekijken / Solliciteren
Behandelaar Personenschade Complex

Soliciteren kan tot 04/11/2019
Beschrijving

Wie zijn wij ?

Elkaar helpen. Dat is waar wij voor staan. Univé is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt onze merkwaarden samen, dichtbij en doen! We zoeken altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Binnen de afdeling Personenschade (onderdeel Univé Schade) regelen we daarom snel en goed letselschaden en AOV-claims van zowel verzekerden als niet verzekerden (WA-schade) waarbij de klant optimaal wordt bediend. Onze medewerkers realiseren zich hoeveel impact letsel en arbeidsongeschiktheid kan hebben op het leven van betrokkenen.

De afdeling Personenschade bestaat uit 2 behandelteams (regulier en complex) (ca. 40 fte), een team Expertise & Advies, een team bedrijfsjuristen en een bedrijfsbureau. Voor het behandelteam complex zoeken wij een schadebehandelaar personenschade.

De uitdaging

Als Behandelaar Personenschade Complex houd jij je bezig met het behandelen van (zware) personenschade(n). Je beoordeelt de dekking en aansprakelijkheid, maar ook de regresmogelijkheden. Je stelt de schade en (schade)reserve vast binnen de kaders van wet- en regelgeving en (interne) beleidsregels en richtlijnen. Je bepaalt daarvoor zelf de strategie en bent de regisseur van het schadedossier. Je werkt graag samen met o.a. schaderegelaars, arbeids- en medisch deskundigen en het juridisch team. Je ziet waar de knelpunten liggen en probeert daar waar mogelijk belanghebbenden te helpen de schade te beperken. Je weet je standpunt met belangenbehartigers en andere partijen begrijpelijk en juridisch verantwoord te delen en te verdedigen. Je correspondeert, overlegt en onderhandelt zo nodig met partijen, daarbij heb je oog voor de verschillende belangen. Dankzij jouw inzet wordt de claim adequaat afgehandeld.

Wie ben jij ?

Je bent iemand met HBO werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar ervaring als schadebehandelaar personenschade. Je bent een uitstekende onderhandelaar, sociaal -en communicatief vaardig, inventief en besluitvaardig. Je stelt het klantbelang centraal stelt en je werkt constructief samen. Daarbij streef je naar optimale kwaliteit van jouw werk en ontwikkel je jezelf zodat je het beste uit jezelf haalt.

Wat bieden wij ?

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. Het salaris is maximaal € 62.900,00 bruto per jaar op basis van een 38-urige werkweek (inclusief vakantiegeld, een dertiende maand en exclusief variabele beloning). Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

 • je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties;
 • 13e maand;
 • Variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
 • arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.

De afdeling Personenschade heeft een fijne werkplek in Assen, vlakbij het station.
Overige informatie

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de vacature? Dan kun je in verband met de vackantieperiode een e-mail sturen naar recruitment@unive.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je antwoord krijgt op je e-mail.

Bijzonderheden
Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Voor deze functie behoort een assessment tot de procedure.

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten van uitzendbureaus en/of werving & selectiebureaus.

Bekijken / Solliciteren
(junior) Letselschaderegelaar (Randstad)

Soliciteren kan tot 01/11/2019
Beschrijving

Werk jij als letselschadebehandelaar in de binnendienst en wil je de stap naar “buiten”
maken? Heb je al ervaring in het regelen van letselschades in de buitendienst? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

De afdeling waar je komt te werken

TVM is de verzekeraar voor de logistieke sector en marktleider. TVM letselschaderegeling behandelt voor en namens TVM letselschaden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij werken in teamverband en beschikken over eigen juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met externe rekenkundigen en specialisten op het gebied van de Wmo/Wlz. De nadruk ligt op het actief behandelen en regelen van letsel- en overlijdensschaden, met gerichte persoonlijke aandacht van de schaderegelaar voor de problemen van de door verkeers-/bedrijfsongevallen gewond geraakte slachtoffers of hun nabestaanden.

Jouw bijdrage in ons team

Als letselschaderegelaar ben je verantwoordelijk voor het actief regelen van letselschaden voor TVM en andere opdrachtgevers. Je werkt veelal vanuit huis en je hebt je eigen rayon. Hierbij heb je gerichte persoonlijke aandacht voor de problemen van het slachtoffer. Je werkt zelfstandig en gebruikt je kennis, ervaring en inzichten om elke letselschade naar tevredenheid van alle partijen te regelen. Je krijgt de ruimte om oplossingsgericht te werken. Je maakt onderdeel uit van een team van gemotiveerde professionals dat ruime ervaring heeft met zwaardere risico’s. Voordat je start als (junior) letselschaderegelaar wordt samen de opleidingsbehoefte in kaart gebracht en krijg je een gedegen inwerkperiode.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur in juridische richting
 • Het is een pré als je in het bezit bent van het diploma middelzwaar letsel of vergelijkbare opleiding
 • Je bent bereid om (kandidaat) register-expert te worden
 • Je hebt relevante ervaring in de behandeling van letselschaden
 • Je hebt verzekeringstechnische kennis en kennis van sociale wetgeving
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent oplossingsgericht, je kunt goed motiveren en onderbouwen
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je woont in de randstad

Wat bieden wij?

 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
 • Een dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
 • Een marktconform salaris
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%(= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
 • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren op basis van een 38-urige werkweek
 • Keuzesysteem arbeidsduur waarbij je ervoor kan kiezen om tijdelijk meer of minder te werken
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
 • Een premievrij pensioen
 • Een lease auto hoort bij de functie

Leuke extra’s zoals:

 • Een actieve personeelsvereniging met een afwisselende activiteiten
 • Een stimulans voor vitaliteit door onder andere sporten met korting, workshops en stoelmassage

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over de vacature? Jorgen Jagt, manager letselschaderegeling, vertelt je er graag meer over. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-30725831.

Voor vragen over het proces of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06-54953232) of Leslie Atalay (telefoonnummer 06-46179521).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren

Over de procedure

Een (online) screening en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bekijken / Solliciteren
ervaren letselschadebehandelaar

Soliciteren kan tot 31/12/2019
Beschrijving

Nh1816 Verzekeringen is door financiële adviseurs al 12 keer uitgeroepen tot de beste particuliere schadeverzekeraar van Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer adviseurs er voor kiezen verzekeringen bij Nh1816 onder te brengen. Dat maakt ons met ruim 300 miljoen euro omzet, 1,6 miljoen polissen en 380 duizend verzekerden de marktleider op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Om deze ontwikkeling succesvol door te zetten zijn wij op zoek naar:

Ervaren

Letselschade behandelaar

Als letselschadebehandelaar bij Nh1816 Verzekeringen onderhoud je contacten met benadeelden, verzekerden, zijn of haar verzekeringsadviseur en belangenbehartigers en handel je zelfstandig letselschaden af.

Verantwoordelijkheden:

 • Het beoordelen van de dekking en de aansprakelijkheid;
 • Je voert de regie in de afhandeling van letselschaden en hebt frequent telefonisch contact met slachtoffers en/of andere partijen;
 • Je neemt zelfstandig beslissingen m.b.t. tot dossiers;
 • Je volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied en draagt zorg voor kennisoverdracht;

Wat breng je mee?

Je kunt je goed inleven in een situatie en combineert een persoonlijke benadering met ervaring in letselschadebehandeling. Je bent doortastend en hebt een flexibele klantgerichte instelling.

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Bij voorkeur de opleiding middel/zwaar letsel afgerond
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met letselschadebehandeling

Wat bieden we jou?

Je mag rekenen op een open en informele werksfeer. Dit betekent dat iedereen toegankelijk is op ieder niveau binnen de organisatie. Wij bieden een marktconform salaris, 13e maand, 200 vakantie-uren, de mogelijkheid tot het opbouwen van 104 extra verlofuren, flexibele werktijdenregeling, pensioenvoorziening en een reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?

Ben jij oplossingsgericht, doelgericht en sociaalvaardig  en wil jij de regie voeren  in de afhandeling van letselschaden? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae naar hrm@Nh1816.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Bläcker, manager letselschade hans.blacker@nh1816.nl.

Bekijken / Solliciteren

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey