Vacature-overzicht:

Organisatie Beschrijving
Personenschadespecialist

Soliciteren kan tot 01/03/2021
Beschrijving

Vacature personenschadespecialist medische aansprakelijkheid (32-38 uur)

 

Centramed zoekt een personenschadespecialist

Centramed

Centramed verzekert zorginstellingen voor het risico van medische aansprakelijkheid en neemt hen de zorg van afwikkeling van schadeclaims uit handen. Centramed doet dat zonder winstoogmerk en met hart voor de betrokken patiënten én zorgverleners.

Centramed telt meer dan 80 leden: ziekenhuizen, GGz-instellingen en andere instellingen. Deze zorginstellingen kunnen rekenen op een slagvaardige schadebehandeling en een adequate verzekeringsdekking. Maar ook op hulp en advies bij het voorkomen van medische incidenten en het vergroten van de Patiëntveiligheid.

Centramed heeft zich als doel gesteld om in de komende jaren de doorlooptijd van claims sterk te verkorten. Het eerder innemen van een standpunt over aansprakelijkheid en, na een erkenning, het vlotter regelen van de schade, wordt als positief ervaren door zowel de patiënt als de arts. Hoewel wij daarbij afhankelijk zijn van andere in het proces betrokken partijen, neemt Centramed de voortrekkersrol.

Centramed is een relatief kleine organisatie (55 medewerkers). Dat vraagt om een flexibele, hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Wij hechten veel belang aan een prettige werksfeer en een continue ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn per direct op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als personenschadespecialist (maximaal 38 uur per week).

Functie en taken
Je behandelt hoofdzakelijk medische aansprakelijkheidsclaims. Daarnaast behandel je ook andere claims voor onze leden voortvloeiende uit onder andere algemene – en werkgeversaansprakelijkheid. Je verzamelt informatie, beoordeelt dekking en aansprakelijkheid, onderzoekt causaliteit en onderhandelt resultaatgericht. Je hebt een regiefunctie, oog voor balans tussen zorgvuldigheid en voortvarendheid, nauw overleg met alle betrokkenen en houdt rekening met de belangen van onze leden. De fijne kneepjes van het vak leer je, voor zover nog nodig is, onder begeleiding van collega’s ‘on the job’. Naast het behandelen van dossiers ben je deels betrokken bij ondersteunende activiteiten die de dienstverlening aan onze leden verbetert.

 

Jij

  • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau op juridisch gebied;
    • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in het behandelen van letselschadeclaims. Voorkeur: ervaring AVB letsel en/of medische aansprakelijkheidsclaims;
  • Bent een positief ingestelde, betrouwbare en oplossingsgerichte collega die goed kan samenwerken;
  • Beschikt over sterke analytische- en onderhandelingsvaardigheden;
  • Bent inventief; schept originele en improviserende acties en oplossingen;
  • Beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Het aanbod

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige baan binnen een prettige informele organisatie, waarbij er ruimte is tot verdere ontplooiing. Standplaats is Zoetermeer maar momenteel wordt er vooral veel thuisgewerkt, afgezien van inwerkmomenten uiteraard. Na een inwerkperiode behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Bij Centramed ben je verzekerd van een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Verder is de cao verzekeringsbedrijf (binnendienst) van toepassing.
Voor deze functie gaan we uit van een fulltime/parttime dienstverband van 80-100%.

Contact

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV aan: hrm@centramed.nl. Heb je vragen over de inhoud van de functie neem dan contact op met Elles van Dijkman, manager Schade of Auke van der Wal, manager HR, via telefoonnummer 070 301 7108.

Onderlinge Waarborgmaatschappij Centramed B.A.

 

Bezoekadres:
Maria Montessorilaan 9, 2719 DB Zoetermeer

Postadres:
Postbus 7374, 2701 AJ Zoetermeer

 

www.centramed.nl

 

 

Bekijken / Solliciteren

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey