Wijzigingen in team PIV

Samenvatting:

Al menigmaal heeft mr. Monique Volker, sr. Beleidsadviseur bij het PIV, gedacht aan een volgende stap in haar carrière. Vorige week heeft Monique helaas aangegeven dat voor haar de tijd nu rijp is voor het nemen van die volgende stap.
In november start Monique als jurist bij NN advocaten. Het PIV betreurt het vertrek, maar wenst Monique natuurlijk heel veel succes en dankt haar voor ruim 16 jaar intensieve inspanning en vele resultaten.

Ondanks dit vertrek, is het PIV blij te kunnen melden dat er reeds een toegevoegde waarde is gevonden voor het juridisch team van het PIV.
Mr. Eva Deen zal vanaf 10 september als tijdelijk Programmamanager aantreden. Eva is een goede bekende in de letselschadewereld en heeft jarenlang gewerkt als jurist bij De Letselschade Raad.
Zij kent de dossiers en heeft een uitstekend netwerk. Momenteel werkt zij voor het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg te Den Haag en als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Alkmaar. Ook verzorgt ze diverse trainingen op het gebied van aansprakelijkheid.

  • n.v.t.

  • Marjoleine van der Zwan MSc MBA, directeur PIV
  • folder

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots