Uw actuele vacatures:

OrganisatieBeschrijvingActies
Personenschadespecialist

Functie: zwaar
Soliciteren kan tot: 31/12/2020

Vacature personenschadespecialist medische aansprakelijkheid (32-38 uur)

 

Centramed zoekt een personenschadespecialist

Centramed

Centramed verzekert zorginstellingen voor het risico van medische aansprakelijkheid en neemt hen de zorg van afwikkeling van schadeclaims uit handen. Centramed doet dat zonder winstoogmerk en met hart voor de betrokken patiënten én zorgverleners.

Centramed telt meer dan 80 leden: ziekenhuizen, GGz-instellingen en andere instellingen. Deze zorginstellingen kunnen rekenen op een slagvaardige schadebehandeling en een adequate verzekeringsdekking. Maar ook op hulp en advies bij het voorkomen van medische incidenten en het vergroten van de Patiëntveiligheid.

Centramed heeft zich als doel gesteld om in de komende jaren de doorlooptijd van claims sterk te verkorten. Het eerder innemen van een standpunt over aansprakelijkheid en, na een erkenning, het vlotter regelen van de schade, wordt als positief ervaren door zowel de patiënt als de arts. Hoewel wij daarbij afhankelijk zijn van andere in het proces betrokken partijen, neemt Centramed de voortrekkersrol.

Centramed is een relatief kleine organisatie (55 medewerkers). Dat vraagt om een flexibele, hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Wij hechten veel belang aan een prettige werksfeer en een continue ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn per direct op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als personenschadespecialist (maximaal 38 uur per week).

Functie en taken
Je behandelt hoofdzakelijk medische aansprakelijkheidsclaims. Daarnaast behandel je ook andere claims voor onze leden voortvloeiende uit onder andere algemene – en werkgeversaansprakelijkheid. Je verzamelt informatie, beoordeelt dekking en aansprakelijkheid, onderzoekt causaliteit en onderhandelt resultaatgericht. Je hebt een regiefunctie, oog voor balans tussen zorgvuldigheid en voortvarendheid, nauw overleg met alle betrokkenen en houdt rekening met de belangen van onze leden. De fijne kneepjes van het vak leer je, voor zover nog nodig is, onder begeleiding van collega’s ‘on the job’. Naast het behandelen van dossiers ben je deels betrokken bij ondersteunende activiteiten die de dienstverlening aan onze leden verbetert.

 

Jij

 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau op juridisch gebied;
  • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in het behandelen van letselschadeclaims. Voorkeur: ervaring AVB letsel en/of medische aansprakelijkheidsclaims;
 • Bent een positief ingestelde, betrouwbare en oplossingsgerichte collega die goed kan samenwerken;
 • Beschikt over sterke analytische- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Bent inventief; schept originele en improviserende acties en oplossingen;
 • Beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Het aanbod

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige baan binnen een prettige informele organisatie, waarbij er ruimte is tot verdere ontplooiing. Standplaats is Zoetermeer. Na een inwerkperiode behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Bij Centramed ben je verzekerd van een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Verder is de cao verzekeringsbedrijf (binnendienst) van toepassing.
Voor deze functie gaan we uit van een fulltime/parttime dienstverband van 80-100%.

Contact

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV aan: hrm@centramed.nl. Heb je vragen over de inhoud van de functie neem dan contact op met Michiel Blokland, manager Schade of Auke van der Wal, manager HR, via telefoonnummer 070 301 7108.

Onderlinge Waarborgmaatschappij Centramed B.A.

 

Bezoekadres:
Maria Montessorilaan 9, 2719 DB Zoetermeer

Postadres:
Postbus 7374, 2701 AJ Zoetermeer

 

www.centramed.nl

 

 

Bewerken Bekijken Verwijderen
Personenschade Expert

Functie: zwaar
Soliciteren kan tot: 31/12/2020

Wat je ontvangt

 • Laptop & E-learning
 • Vakantiegeld & 13de maand
 • Lease auto
 • Salaris tussen € 4.084 – € 5.834

Wat je meebrengt

 • Hbo werk- en denkniveau
 • 5 jaar relevante werkervaring
 • Ambitie om door te leren
Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Personenschade Expert bij NN

Je bent werkzaam in het team Personenschade Experts NN , hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van toedrachtsonderzoeken en het treffen van schaderegelingen.  Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Je bent een uitstekende onderhandelaar, sociaal en communicatief vaardig en inventief. .  Je overlegt en wint advies in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, slachtoffers , tegenpartijen advocaten.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

Het team Personenschade Experts bestaat uit ongeveer 15 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Je hebt veel ervaren collega’s van wie je veel kan leren en met wie je nauw samenwerkt. Het team heeft een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Zwaar, Middel en Licht Letsel. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen een moderne flexibele pensioenregeling en uitgebreide ontwikkel – doorgroeimogelijkheden.

Critical skills van een Expert Personenschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Rob de Groot  (teammanager personenschade) via 06-20448241. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Schadebehandelaar Zwaar Letsel

Functie: zwaar
Soliciteren kan tot: 31/12/2020

Wat je ontvangt

 • Laptop & E-learning
 • Vakantiegeld & 13de maand
 • Salaris tot max € 4.946,- obv 36 uur

Wat je meebrengt

 • Hbo werk- en denkniveau
 • 5 jaar relevante werkervaring
 • Ambitie om door te leren
Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.

Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN

Je bent werkzaam in het team Zwaar Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelingsproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn divers: je verzamelt informatie, beoordeelt dekking en aansprakelijkheid, onderzoekt causaliteit en onderhandelt resultaatgericht. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Je houdt goed contact met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Je behandelt letselschadeclaims op het gebied van motorrijtuigen, AVB, AVP en medische aansprakelijkheid;
 • Je voert regie in je dossiers en neemt zelfstandig beslissingen;
 • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
 • Je werkt nauw samen met de collega’s in jouw team;
 • Je draagt je kennis over op de teams van Licht en Middelzwaar Letsel.

We care

Om je goed te ontwikkelen, faciliteren we onder meer:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center
 • Een uitgebreid netwerk van professionals
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je bent doortastend, flexibel en betrokken. Je weet alle relevante informatie boven tafel te krijgen voor een juiste afweging. Creatieve oplossingen zijn jou niet vreemd. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden, waarbij grote financiële belangen jou niet van je stuk brengen.

Commit to NN

Zin om bij ons te komen werken? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Rob de Groot, teammanager Personenschade) via 06-20448241.

Bewerken Bekijken Verwijderen

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey