Uw actuele vacatures:

OrganisatieBeschrijvingActies
Schadebehandelaar Personenschade Licht Letsel

Functie: licht
Soliciteren kan tot: 12/02/2019

Wil jij een verantwoordelijke functie waarbij je niet alleen duikt in juridische vraagstukken, maar vooral een rol vervult door het goed en voortvarend regelen van letselschades? Als Schadebehandelaar Personenschade (24-38 uur) in het Regieteam van onze personenschadeafdeling beoordeel je de dossiers van licht- en midden zwaar letsel op aansprakelijkheid en dekking. Je bent een belangrijke schakel tussen slachtoffers en belangenbehartiger en brengt de dossiers tot een goed einde. Samen met een dynamisch en deskundig team geef je invulling en vorm aan de afdeling letselschade. Hierdoor is er ruimte voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Dit ga je doen als Schadebehandelaar Personenschade
• letselschadedossiers beoordelen op aansprakelijkheid en dekking
• contacten onderhouden met de diverse partijen gedurende de looptijd van het dossier
• onderhandelen met slachtoffers en belangenbehartigers over een rechtvaardige schadevergoeding
• inschakelen van (externe) deskundigen
• informatie en voorlichting verstrekken aan slachtoffers en belangenbehartigers
• dossierbehandeling volgens de gedragscode behandeling letselschades

Je bent de perfecte match, want
• je bent in staat je snel een nieuw vakgebied eigen te maken en wil je graag verder verdiepen in letselschades
• je hebt ervaring in het behandelen van verkeersschades (bij voorkeur bij een wa-verzekeraar), enige ervaring in letselschade is een pre
• je beschikt over hbo werk- en denkniveau
• je staat stevig in je schoenen, bent klantvriendelijk, leergierig en besluitvaardig
• je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
• je beschikt over empathie, bent pragmatisch ingesteld en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden

 

Wat bieden we je?
Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (bruto € 2.400,- tot € 3.477,- op basis van 38 uur per week) afhankelijk van relevante ervaring en achtergrond, een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken plaats- en tijdonafhankelijk, onder meer vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht. Zo kunnen we onze klant optimaal bedienen, ons werk efficiënt doen en zorgen  we voor een goede balans tussen werk en thuis.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Schadebehandelaar Personenschade Middel Zwaar Letsel

Functie: middel
Soliciteren kan tot: 12/02/2019

Op zoek naar een functie waarbij je op basis van jouw ervaring in letselschade (ingewikkelde) zaken kan afhandelen? Als Schadebehandelaar Personenschade beoordeel je de schadedossiers van middel en  zwaar letsel op aansprakelijkheid en dekking. Je bent een belangrijke schakel tussen slachtoffers en belangenbehartiger en brengt complexe dossiers tot een goed einde.

 

Dit ga je doen als Schadebehandelaar Personenschade
• dossiers met middel en zwaar letsel beoordelen op aansprakelijkheid en dekking
• op basis van de procedures, wet- en regelgeving vaststellen van de uiteindelijke schadeomvang en de daarin resulterende afwikkeling van de schade
• contacten onderhouden met diverse partijen gedurende de looptijd van het dossier, zoals (externe) deskundigen
• onderhandelen met slachtoffers en belangenbehartigers over een rechtvaardige schadevergoeding
• verstrekken van informatie en voorlichting aan slachtoffers en belangenbehartigers
• dossiers afhandelen volgens de gedragscode behandeling letselschades

Je bent de perfecte match, want
• je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een Leergang Licht Letsel en Leergang Middel Zwaar letsel of een vergelijkbare opleiding
• je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de afwikkeling van letselschades
• je beschikt over kennis en ervaring in de behandeling van verkeers- of aansprakelijkheidsschades (bij voorkeur bij een wa-verzekeraar)
• je weet ook onder druk complexe schades op een doortastende manier af te wikkelen, met aandacht en respect voor alle betrokkenen
• je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
• je beschikt over empathie, bent pragmatisch ingesteld en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden

 

Hier ga je werken
Je komt in een team van betrokken en hardwerkende schadebehandelaars terecht met een hart voor het vak. Het team bestaat uit circa 25 collega’s, waarbij je intensief samenwerkt met onze eigen schaderegelaars.

 

Wat bieden we je?
Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (bruto € 3.000,00 tot € 3.865,65 op basis van 38 uur per week) afhankelijk van relevante ervaring en achtergrond, een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken plaats- en tijdonafhankelijk, onder meer vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht. Zo kunnen we onze klant optimaal bedienen, ons werk efficiënt doen en zorgen we voor een goede balans tussen werk en thuis.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Letselschadebehandelaar

Functie: middel
Soliciteren kan tot: 31/01/2019

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de werkweek van een Letselschadebehandelaar eruit ziet? Neem snel een kijkje. En beoordeel of deze functie bij jou past! De werkweek van een letselschade behandelaar bij Achmea Personenschade:

  • De dagstart op maandag is het begin van de week met jouw collega’s. Hoe staan we ervoor, wat is de planning voor deze week, zijn er collega’s die jouw hulp nodig hebben of heb jij hulp nodig? Daarna ga je snel aan de slag. Ook in het weekend hebben mensen, helaas, ongelukken gehad. Je bent de hele dag druk met de nieuwe dossiers, het behandelen van openstaande taken, e-mails, het beantwoorden van telefoontjes en het plannen van afspraken. Contact met slachtoffers en verzekerden staat centraal.
  • Dinsdag. Het is een mooie dag om slachtoffers zonder belangenbehartigers terug te bellen. Je belt om te vragen hoe het met ze gaat: van de vrouw die door een hond werd gebeten, tot de man die werd aangereden toen hij voor het stoplicht stil stond. Aan de hand van de gesprekken beslis je of je een voorschot verstrekt, of je de zaak kunt afwikkelen of dat je een bezoek aan het slachtoffer in plant. Vanmiddag maak je ruimte om te leren voor je aankomende examen Middelzwaar Letsel.
  • Op woensdag werk je vanuit huis. Ideaal om de achterstand in je mail en takenlijst weg te werken. Maar eerst beantwoord je de terugbelverzoeken die er liggen. Eén telefoontje gaat over een regeling die je vorige week hebt besproken: de advocaat heeft jouw voorstel met zijn cliënt doorgenomen en hij is akkoord. Jij maakt een vaststellingsovereenkomst op voor het afgesproken bedrag en verstuurt deze. Het is altijd fijn om er met elkaar uit te komen. Via skype heb je heel makkelijk contact met je collega’s om even te sparren in een dossier.
  • Op donderdag ga je naar het ‘letselcafé’. Hier kan je sparren met collega’s. Tijdens dit informele overleg bespreken we lastige zaken en geven aanwezige collega’s advies aan de behandelaar van het dossier. Jij bespreekt een lastig dossier waarbij iemand een complexe dubbele beenbreuk heeft opgelopen bij een ongeluk. Hij is nu tijdelijk arbeidsongeschikt. Je bekijkt of er aanpassingen in zijn woning nodig zijn. En berekent hoeveel inkomen hij nu mis loopt. Jouw coach adviseert je om een arbeidsdeskundige in te zetten. Daarnaast vraag je onze medisch adviseur een medisch advies uit te brengen. ’s Middags voer je regelingsgesprekken. Je belt met advocaten en rechtsbijstand verzekeraars en onderhandelt over de totale schade in verschillende dossiers. Respect voor elkaar en voor het slachtoffer is hierbij van groot belang.
  • Voor dat het weekend begint, maak je vrijdag tijd om met een schaderegelaar uit de buitendienst te overleggen. Zij bezoekt één van jouw slachtoffers. Je wilt graag meer informatie over de achtergrond van het slachtoffer. Een live-gesprek door de schaderegelaar thuis bij het slachtoffer werkt beter dan de telefoontjes die jij over en weer hebt gepleegd. De schaderegelaar gaat maandag op bezoek en zal daarna een uitgebreid verslag met aanbevelingen uitbrengen.
Bewerken Bekijken Verwijderen

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots