Uw actuele vacatures:

OrganisatieBeschrijvingActies
Coördinator personenschade

Functie: licht, middel, zwaar
Soliciteren kan tot: 31/12/2019

Coördinator personenschade

Locatie: Nijmegen
Uren: 32-40
Niveau: HBO/WO (Rechten/Bedrijfskunde)
Contract: Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband.

Altijd al leiding willen geven aan een dynamisch team op een afdeling waar altijd wat te doen is? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een ervaren coördinator die zich in wil zetten voor onze uitdagende afdelingsdoelen, zoals het optimaliseren van onze dienstverlening door te focussen op digitalisering en automatisering van producten en processen.

Dit ga je als Coördinator personenschade bij ons doen:
Drie stappen vooruit denken en doorlopend dingen ‘beter’ proberen te maken, dat is jouw kracht. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s van de afdeling. Dit doe je door aansturing van het team, het coachen van medewerkers, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het signaleren van verbeterpotentieel.

Je geeft sturing aan de operationele processen, brengt rust in de hectiek en bewerkstelligt dat alle dossiers op adequate wijze worden verdeeld en opgepakt. Verder geef je voldoende aandacht aan letselschadestatistieken en tevredenheidsonderzoeken. Uiteraard schakel je niet alleen met collega’s van de afdeling Personenschade maar met collega’s van diverse afdelingen binnen Bovemij.

Jouw team
Het team Personenschade bestaat ongeveer uit 20fte en is onderverdeeld in drie subteams: licht letsel, (middel)zwaar letsel en administratie.
Het team regelt alle typen letselschades, waarbij het slachtoffer de lead neemt in zijn herstel en de personenschadebehandelaar, in samenspraak, de regie in het letselschadedossier.

Kenmerkend voor het team is de accurate schade- afwikkeling en de aandacht voor slachtoffertevredenheid. Verder is het een team dat veel voor elkaar over heeft en waarbinnen een goede sfeer hangt.

Zo maak jij bij ons het verschil:
• Met een afgeronde HBO/WO studie (Rechten of Bedrijfskunde);
• Je hebt ervaring met leidinggeven aan teams van (juridische) professionals;
• Kennis en ervaring met LEAN en je weet hoe je verbeteringen implementeert en processen borgt;
• Ervaring met verzekeren;

Veder ben je..
• Gewend om managementinformatie te monitoren;
• Doelgericht en proactief;
• Een teamplayer die van aanpakken houdt;
• Een enthousiast, energiek en daadkrachtig persoon;
• Sociaal en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).

Wij bieden jou:
• Een prima salaris, vakantiegeld, een winstuitkering en een 13e maand;
• Een jaarcontract en intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
• Korting op onze verzekeringen, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• Een plek waar je kansen krijgt en gezien wordt;
• Bovemij Fit; een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarmee jij het beste uit jezelf haalt;
• Interne- en externe opleidingsmogelijkheden om nog beter te worden in wat je doet;
• Een fijne werksfeer!

Wij zijn Bovemij: dé financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. Inmiddels werken er ruim 750 mensen bij Bovemij of een van onze labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4). We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, onze kennis van zaken en heldere oplossingen. Samen vooruit!

Meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter Bibi Verberk. Bibi is te bereiken op 024 3666 763. Zij helpt je graag verder.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Schadebehandelaar Middelzwaar Letselschade

Functie: middel
Soliciteren kan tot: 27/12/2019

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.

 

Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN

Je bent werkzaam in het team Middelzwaar Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Van contact met slachtoffers tot het volledig afhandelen van personenschades. Wat wordt precies de dekking en de aansprakelijkheid? Om dit tot op de bodem uit te zoeken, heb je nauw contact met onder andere advocaten en juristen binnen NN. Je overlegt en wint advies van hen in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

 

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

 

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling MIddelzwaar Letsel bestaat uit ongeveer 45 collega’s, verdeelt over twee teams,die hetzelfde werk doen als jij. De teams bestaat uit een diverse mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren. Check je nieuwe collega’s alvast, om te horen hoe zij hun werk ervaren:

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

 

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

 

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

 

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Stuur een mailtje naar Hidde Vermaas (teammanager personenschade), hidde.vermaas@nn.nl Vragen over de  sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Personenschade Expert

Functie: licht, middel, zwaar
Soliciteren kan tot: 27/12/2019

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Personenschade Expert bij NN

Je bent werkzaam in het team Personenschade Experts NN , hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van toedrachtsonderzoeken en het treffen van schaderegelingen.  Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Je bent een uitstekende onderhandelaar, sociaal en communicatief vaardig en inventief. .  Je overlegt en wint advies in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, slachtoffers , tegenpartijen advocaten.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

Het team Personenschade Experts bestaat uit ongeveer 15 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Je hebt veel ervaren collega’s van wie je veel kan leren en met wie je nauw samenwerkt. Het team heeft een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Zwaar, Middel en Licht Letsel. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen een moderne flexibele pensioenregeling en uitgebreide ontwikkel – doorgroeimogelijkheden.

Critical skills van een Expert Personenschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Rob de Groot  (teammanager personenschade) via 06-20448241. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Jurist Personenschade

Functie: licht, middel, zwaar
Soliciteren kan tot: 27/12/2019

Juridische theorie en dagelijkse praktijk komen samen in deze uitdagende baan. Het gaat steevast over impactvolle zaken. Impact op het leven van mensen. Jij komt steeds tot de best haalbare oplossing. Voor de klant én voor NN.

Jouw impact als Jurist Personenschade bij NN

De teams van NN Personenschade behandelen pittige dossiers. Die belanden ook geregeld op jouw bureau. Bijvoorbeeld als er een klacht is ingediend, een juridische procedure moet worden begeleid of omdat er simpelweg behoefte is aan goed juridisch advies. Je combineert jouw gedegen kennis met een flinke dosis klantvriendelijkheid. Je streeft naar het vermijden van verdere procedures en slepende kwesties. Je zet bovendien je kennis en ervaring in om onze business beleidsmatig te ondersteunen: je schrijft helder, toepasbaar beleid en vertegenwoordigt NN in verschillende externe werkgroepen. Zo minimaliseer je de juridische en financiële risico’s voor NN, zonder onze klant tekort te doen.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten:

 • Helder geformuleerd inhoudelijk beleid op het gebied van letselschade.
 • Deskundig juridisch en dossieradvies, waarbij je ook procedures begeleidt, bespreekregelingen ontwerpt en zaken scherp uit onderhandelt.
 • Kennisdeling door het informeren van management en staf en het coachen en opleiden van collega’s.

We care

Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving. Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center, met o.a. trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om up-to-date te blijven, je verder te specialiseren, of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

In totaal zijn bij NN maar liefst 150 medewerkers betrokken bij de afhandeling van Letselschade. Je hebt zowel ervaren collega’s van wie jij veel kan leren, als wat jongere collega’s die graag iets opsteken van jouw kennis en ervaring. Je werkt nauw met hen samen en hebt bovendien regelmatig overleg met de afdeling Legal en NN Advocaten. In de teams heb je als jurist ook een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Zwaar, Middel en Licht Letsel. Je krijgt te maken met verschillende ingrijpende dossiers, maar door dit te kunnen delen met je collega’s neem je de zwaarte van het werk niet mee naar huis. Bovendien geeft af en toe een borrel na het werk ons de kans om zaken even te relativeren.

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden. We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen. Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels: NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Jurist Personenschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Jurist Personenschade

Ieder dossier is anders; dat vraagt voldoende flexibiliteit en een uitstekend vermogen om je in onze klant te verplaatsen. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve en social skills, die je inzet om ingewikkelde zaken duidelijk over te brengen. Als het nodig is ben je diplomatiek en de-escalerend, zonder dat dit ten koste gaat van je daadkracht. Bovendien sta je sterk in je schoenen en weet je anderen te overtuigen.

Commit to NN

Vind jij het belangrijk dat onze klant krijgt waar hij recht op heeft? En houd je van de uitdaging om complexe materie helder uiteen te zetten? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton.

Inhoudelijke vragen? Bel dan met Eline Lejeune (Senior manager Personenschade) via 06 51839452. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Schadebehandelaar Zwaar Letsel

Functie: zwaar
Soliciteren kan tot: 27/12/2019

Je staat sterk in je schoenen, zit bovenop de feiten en verplaatst je in het slachtoffer. Zo zorg je ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben.
Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN

Je bent werkzaam in het team Zwaar Letsel binnen NN Personenschade, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn enorm divers en diepgaand. Van contact met slachtoffers tot het volledig afhandelen van personenschades. Wat wordt precies de dekking en de aansprakelijkheid? Om dit tot op de bodem uit te zoeken, heb je nauw contact met onder andere advocaten en juristen binnen NN. Je overlegt en wint advies van hen in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team.

Interessante uitdagingen

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • Alle benodigde informatie te verzamelen, waarmee je de juiste schadevergoeding kan bieden aan de slachtoffers.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We care

Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling Zwaar Letsel bestaat uit ongeveer 20 collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Je hebt veel ervaren collega’s van wie je veel kan leren en met wie je nauw samenwerkt. Het team heeft een coachende en begeleidende rol, omdat we veel informatie overdragen naar Middel en Licht Letsel. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade

Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan.

Commit to NN

Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel met Maaike van Harten (teammanager personenschade) via 06-22908463. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15 40 19 81.

Bewerken Bekijken Verwijderen
Schadebehandelaar Buitenland Vervoer

Functie: licht, middel, zwaar
Soliciteren kan tot: 27/12/2019

Van het aanrijden van een paaltje tot een complexe aanrijding: als Schadebehandelaar Buitenland bij NN help jij duizenden klanten per jaar door hun schade te regelen.

Jouw impact als Schadebehandelaar Buitenland bij NN

Wie is verantwoordelijk? Dat is de hoofdvraag wanneer er bij jou een zaak wordt aangemeld. Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen, foto’s en wet- en regelgeving verzamel jij de juiste feiten. In elk land gelden andere regels, wetten en waarden en normen. Daarom is elke zaak weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast bewaak je continu de schadelast en tracht je een gezonde balans in de kosten te bereiken. Op deze afdeling wordt er veel samengewerkt tussen seniors en juniors. Dat is niet alleen gezellig, het is ook noodzakelijk. Een foutje is namelijk snel gemaakt en van tevoren kan je niet voorspellen hoe groot een zaak gaat worden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Realistische resultaten

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • De fraudecijfers te beperken en langlopende zaken te winnen voor de klant.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

We also care about you

Zoals jij als Schadebehandelaar Buitenland indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. In een open cultuur, waar je echt jezelf kunt zijn, waar een fijne werksfeer heerst en waar je ideeën daadwerkelijk bijdragen aan verbeteringen van ons werkproces. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

 • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

De afdeling bestaat uit enthousiaste behandelaars: een mix van ervaren collega’s en collega’s die nog aan het begin van hun carrière staan. Hierdoor is learning on the job easy. Samen met je team bepaal je zelf de contactmomenten: elke dag een dagstart of is een weekstart voldoende? We zorgen voor langdurige inzetbaarheid. Interne doorstroom en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij met opleidingsbudgetten en coaching. En we stimuleren je om door te groeien wanneer je er klaar voor bent. Buiten werktijd organiseren we borrels, skitrips en meet-ups. Lees deze blog en ontmoet jouw nieuwe collega.

 

Onze purpose

Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Als gepassioneerde schadebehandelaar werk je elke dag om onze dienstverlening beter te maken. Of het nu gaat om een schadeclaim van 500 euro of vele miljoenen, wij staan achter de klant en helpen waar we kunnen. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions

We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4×9 uur werken. Als Schadebehandelaar Buitenland werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Buitenland

Als gedreven (junior) Schadebehandelaar heb je al een goed overzicht van jouw verantwoordelijkheden en de risico’s van elke zaak. Gestuurd door ambitie voor het vak wil je dieper in de materie duiken. Dit doe je met flair, durf en enthousiasme. Je denkt in oplossingen en trekt zaken naar je toe, die je tot een goed einde brengt.

Commit to NN

Kan jij onze klanten ontzorgen door hun schade op de beste manier af te handelen?  Dan maken we graag kennis met je. Upload je cv via de solliciteerbutton. Vragen? Bel met Danitscha Mahadew via 06 15401981.

Bewerken Bekijken Verwijderen
ervaren letselschadebehandelaar

Functie: middel
Soliciteren kan tot: 31/12/2019

Nh1816 Verzekeringen is door financiële adviseurs al 12 keer uitgeroepen tot de beste particuliere schadeverzekeraar van Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer adviseurs er voor kiezen verzekeringen bij Nh1816 onder te brengen. Dat maakt ons met ruim 300 miljoen euro omzet, 1,6 miljoen polissen en 380 duizend verzekerden de marktleider op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Om deze ontwikkeling succesvol door te zetten zijn wij op zoek naar:

Ervaren

Letselschade behandelaar

Als letselschadebehandelaar bij Nh1816 Verzekeringen onderhoud je contacten met benadeelden, verzekerden, zijn of haar verzekeringsadviseur en belangenbehartigers en handel je zelfstandig letselschaden af.

Verantwoordelijkheden:

 • Het beoordelen van de dekking en de aansprakelijkheid;
 • Je voert de regie in de afhandeling van letselschaden en hebt frequent telefonisch contact met slachtoffers en/of andere partijen;
 • Je neemt zelfstandig beslissingen m.b.t. tot dossiers;
 • Je volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied en draagt zorg voor kennisoverdracht;

Wat breng je mee?

Je kunt je goed inleven in een situatie en combineert een persoonlijke benadering met ervaring in letselschadebehandeling. Je bent doortastend en hebt een flexibele klantgerichte instelling.

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Bij voorkeur de opleiding middel/zwaar letsel afgerond
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met letselschadebehandeling

Wat bieden we jou?

Je mag rekenen op een open en informele werksfeer. Dit betekent dat iedereen toegankelijk is op ieder niveau binnen de organisatie. Wij bieden een marktconform salaris, 13e maand, 200 vakantie-uren, de mogelijkheid tot het opbouwen van 104 extra verlofuren, flexibele werktijdenregeling, pensioenvoorziening en een reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?

Ben jij oplossingsgericht, doelgericht en sociaalvaardig  en wil jij de regie voeren  in de afhandeling van letselschaden? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae naar hrm@Nh1816.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Bläcker, manager letselschade hans.blacker@nh1816.nl.

Bewerken Bekijken Verwijderen

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey