Vacature Stichting PIV: Junior/medior communicatieadviseur

Samenvatting:

Junior/medior communicatieadviseur – (20 uur per week)

Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars, kortweg ‘het PIV’, wil het leed door letsel voor slachtoffers en hun naasten zoveel mogelijk beperken. Het PIV doet dit samen met haar deelnemers (verzekeraars, schade-expertisebureaus en advocaten) en haar partners (o.a. Verbond van Verzekeraars, VU Amsterdam, Slachtofferhulp NL, DLR, Erasmus Universiteit). Het PIV levert (kennis)producten, diensten en organiseert evenementen. Daarnaast laat zij onderzoek en toetsing verrichten en brengt zij adviezen uit over het beleid voor de letselschadebranche.

De functie

Vanaf 7 januari 2019 zoeken wij een communicatieadviseur voor een periode van 6 maanden. Bij goed functioneren kan de overeenkomst worden verlengd.

Je werkt zelfstandig in een klein team van juridische beleidsadviseurs, maar ook intensief samen met het Verbond van Verzekeraars. Samen met je collega’s bepaal je welke informatie waardevol is voor de deelnemers van het PIV. Je weet hoe je een communicatiekalender maakt en bijhoudt; waardoor je tijdig en correct de juiste middelen inzet. Een belangrijke taak is de begeleiding van het PIV Bulletin dat 4 keer per jaar verschijnt. Je schrijft gemakkelijk stukken voor de website, nieuwsbrief of social media. Je bent de coördinator van bijeenkomsten, zoals het jaarlijkse PIV congres.

Jouw profiel

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Ervaring met begeleiden van evenementen;
  • Vlotte pen;
  • Kennis van WordPress;
  • Ervaring met social media en Google Analytics;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in de letselschade- of verzekeringsbranche is een pre.

Ons aanbod

Wat bieden wij? Een zelfstandige en dynamische functie in een prettig klein team. Daarnaast een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?

Heb je belangstelling en voldoe je aan het profiel dan zien we jouw sollicitatie graag voor 14 januari 2019 tegemoet. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met M.E. van der Zwan, directeur  op 070 – 333 88 74, stichtingpiv@verzekeraars.nl.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.stichtingpiv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

• n.v.t.

• folder PIV