NIEUW! De PIV Vacaturekaart

Samenvatting:

Het PIV wil haar deelnemers graag ondersteunen bij het verkrijgen en behouden van hun talenten. En het PIV kan via de website gemakkelijk een platform bieden voor vraag en aanbod van kundig personeel.
Onze PIV-website trekt immers een specifiek publiek en wordt jaarlijks maar liefst 155.000 keer bezocht door gespecialiseerd personeel uit de sector.

Het verkrijgen en behouden van talentvol juridisch personeel is van grote waarde voor onze sector. Er is een tekort in het schadebehandelingsproces en dikwijls wordt er door WA-verzekeraars personeel ingehuurd.

Dit ingehuurde personeel kent haar waarde en vraagt hogere vergoedingen dan het “eigen” personeel. De kosten verbonden aan de inhuur worden vaak op de schadelast geboekt. Dit geeft vertekening van de werkelijke kosten van de schadelast en van de personeelskosten.

Geschat wordt bij een middelgrote verzekeringsmaatschappij minimaal 3x per jaar personeel wordt ingehuurd om het primaire proces van schadebehandeling niet teveel in gevaar te brengen. En het is een gemakkelijke rekensom om te zien wat dat jaarlijks aan extra lasten kost.

Het PIV wil haar deelnemers graag ondersteunen bij het verkrijgen en behouden van hun talenten en het terugdringen van de externe kosten. En het PIV kan via de website gemakkelijk een platform bieden voor vraag en aanbod van kundig personeel.

Onze PIV-website trekt immers een specifiek publiek en wordt  jaarlijks maar liefst 155.000 keer bezocht door gespecialiseerd personeel uit de sector.

Zo werd het idee voor de PIV vacaturekaart geboren en tot uitvoering gebracht. Het PIV wordt dus geen bemiddelingsbureau of headhunter. PIV biedt alleen het ontmoetingsplatform.

Bekijk hier hoe de PIV Vacaturekaart eruit ziet

Hoe werkt het?

Het is zeer eenvoudig.

Managers van schadebehandelingsafdelingen van bij het bij PIV aangesloten verzekeraars krijgen – indien gewenst – een inlogcode en kunnen hun eigen profielen uploaden.

Zodra een profiel is geüpload komt er een melding op de PIV site, en kandidaten kunnen dan de vacature bekijken. Sollicitanten kunnen zien bij welke verzekeraars, waar (locatie) en welke vacatures er zijn. Uiteraard is een eenvoudige sorteerfilter ingebouwd. De kandidaat reageert zelf naar de verzekeringsmaatschappij. Er is dus een directe lijn tussen verzekeraar en sollicitant. Met geavanceerde techniek wordt vervuiling tegengegaan.

Op deze pagina staat het volledige proces omschreven. Indien u meer wilt weten of vragen heeft, neem dan contact op met stichtingpiv@verzekeraars.nl.

  • n.v.t.

  • folder PIV

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey