Insurance Cycle Tour: 7500 euro voor Leontien Foundation

Samenvatting:

Op vrijdag 9 mei werd met 170 deelnemers – waaronder verschillende handbikers – de Insurance Cycle Tour 2014 gereden.

Fietsen, netwerken en een goed doel steunen zijn de hoofdingrediënten van de Insurance Cycle Tour. Met de tocht willen de organisatoren de onderlinge relaties in de branche op een sportieve manier versterken én aandacht vragen voor een jaarlijks wisselend goed doel. CED/EMN Expertise, Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport nemen de kosten van het evenement voor hun rekening. Het door de deelnemers betaalde inschrijfgeld en externe sponsorgelden komen in hun geheel ten goede van het gekozen doel.

Alle deelnemers kregen voor aanvang van de tocht een persoonlijk wielertenue waarop EMN Expertise staat vermeld.

Nadat PIV directeur Theo Kremer het startschot had gegeven, zette de stoet zich in beweging voor een tocht van 30, 60 of 90 kilometer.

De rit – waaraan ook oud-wielrenster Leontien Zijlaard-Van Moorsel en ex-wielrenner renner Jean-Paul (Popeye!) van Poppel meededen – voerde niet alleen door het ­typisch Hollandse landschap; onderweg kregen de rijders te maken met alle facetten van het Nederlandse weer, met als uitsmijter een paar zware en stormachtige stortbuien.

Na afloop van de toertocht kon Zijlaard een cheque met het door CED aangevulde tot € 7500 aangevulde bedrag in ontvangst nemen voor de Leontien Foundation, een stichting die zich inzet voor jonge lijders aan eetstoornissen, hun partners en familie. Leontien weet als ‘ervarings­deskundige’ als geen ander wat de impact van een ­dergelijke aandoening kan zijn. “Het is fantastisch en ­hart­verwarmend om – mede dankzij jullie inzet – zo ­ondersteund te worden in het realiseren van mijn droom: het verwezen­lijken van een inloophuis voor mensen met een eetstoornis”, aldus Zijlaard.

Robin Roest, directeur marketing & sales van CED en zelf deelnemer aan de tocht: “Dit smaakt naar meer. Fantastisch dat zoveel mensen uit de verzekeringsbranche én een sportieve middag hebben én zich inzetten voor een goed doel”.

Bent u deelnemer van het PIV? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey